Fabrika Accessories

Standard Customized Energy Siemens Om Fabrika Kontakt

Gør det lettere med én leverandør med alt tilbehør til elmotorer samlet ét sted!

Hos Fabrika leverer vi også alt tænkeligt tilbehør til elmotorer, så du kan få en række produkter af høj kvalitet, der supplerer dine elmotorer.

Vi fører hele Siemens’ program af gear og vores egen Fabrika-serie af gearmotorer af høj kvalitet til gode priser.

Fabrikas egen serie af gear bliver produceret til os af underleverandører, som vi følger tæt, blandt andet med vores egne kvalitetsspecialister. Fabrika-gear er et stærkt og konkurrencedygtigt produkt, som vi naturligvis leverer med al den dokumentation, du skal bruge. Vi leverer også frekvensomformere fra Siemens.

Få en fast kontaktperson, når du handler tilbehør til elmotorer

Du kan samle alle dine indkøb af motorer og tilbehør hos os. Det sparer dig både tid og fragtomkostninger. Og når du får det hele fra samme sted, ved du også, hvor du skal henvende dig, hvis du har spørgsmål. Alle vores kunder har en fast kontaktperson hos os, som kender alt til kundens behov. Sådan sikrer vi os, at du får den bedste service, vi kan give.

Med vores ProPartner-model gør vi et stort stykke arbejde for at lære din virksomhed og jeres behov at kende. Vi ved nemlig, at vi leverer det bedste produkt til jer, hvis vi kender hinanden godt.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre meget mere om alt det, vi kan hjælpe dig med.

Filter

Motortype
Producenter
Omdrejninger
  • Vi er
    SIEMENS forhandler
  • Vi har
    prisgaranti
  • Vi leverer
    hurtigt
KONTAKT

Kontakt os på:

+45 88 82 50 00
info@fabrika.dk

close