Ingen is uden elmotorer

Standard Customized Energy Siemens Accessories Kontakt

Når der skal produceres is til alverdens slikmunde, er isen ofte produceret på maskiner leveret af Gram Equipment i Aarhus – og i maskinerne sidder elmotorer, der kommer fra Fabrika.

Gram Equipment er en af verdens førende producenter af udstyr til produktion af is – frysemaskiner, ekstrudere, ingredient-feeders og meget andet. Gram Equipment er resultatet af en fusion mellem WCB Ice Cream og den traditionsrige danske køleskabsproducent Gram, og i dag leverer Gram Equipment sofistikeret produktionsudstyr til hele den globale isproduktion. Fabrika har i flere år været fast leverandør af elmotorer fra Siemens direkte til Grams produktion.

Untitled-1

Ingen is uden elmotorer

I frysemaskiner indgår elmotorer som vitale komponenter. Elmotorerne er med til at sørge for cirkulation i ismassen, og det stiller helt særlige krav til udstyret. Elmotorerne skal ikke bare være driftssikre og kunne styres præcist, de skal også som oftest kunne tilpasses efter kundernes helt specifikke behov. Her arbejder ingeniørerne hos Gram Equipment tæt sammen med Fabrikas produktspecialister om at specificere motorerne efter de særlige krav der gælder på forskellige markeder rundt om i verden.

Vi lægger vægt på tre ting, kvalitet, levering og support. Kvaliteten er i orden, det ved man, når der står Siemens på motorerne. Leveringen skal også være i top, for vi kan selvfølgelig ikke leve med, at vores produktion bliver forsinket. Og endelig skal vi have en god og professionel dialog hele vejen rundt – det har vi med Fabrika.

John Christensen, Indkøbschef hos Gram Equipment.

Siemens-motorer direkte til Grams produktion

De motorer, Gram Equipment køber hos Fabrika, kommer fra Siemens og bliver sendt direkte fra Tyskland til Grams produktion i Kolding. Inden da har Fabrikas teknikere specificeret motorerne, og Fabrikas kvalitetsspecialister følger produktionen og logistikken nøje.

Filter

Motortype
Producenter
Omdrejninger
  • Vi er
    SIEMENS forhandler
  • Vi har
    prisgaranti
  • Vi leverer
    hurtigt
KONTAKT

Kontakt os på:

+45 88 82 50 00
info@fabrika.dk

close