Fabrika eksplosionssikrede elmotorer

Customized Energy Siemens Accessories Om Fabrika Kontakt

Stort sortiment af eksplosionsikrede elmotor på lager

Hos Fabrika forhandler vi eksplosionssikrede elmotorer til ethvert behov. Elmotorer, der skal arbejde under ekstreme forhold, skal ofte være eksplosionssikre. Det gælder fx ved motorer, der skal arbejde under marineforhold, i tunnelboremaskiner og i offshore-installationer, hvor der kan blive stillet krav om ATEX-godkendelse.

Fabrika råder over et stort sortiment af eksplosionssikrede elmotorer og kan levere de fleste modeller meget hurtigt direkte fra vores eget lager. Gennem vores samarbejdspartnere kan vi tilbyde kvalitetselmotorer med ATEX-godkendelser til alle miljøer. Vi kan tilbyde ex-motorer til zonerne 1 og 21 samt 2 og 22. Og skal du bruge en tryksikret elmotor (ex d og ex de) eller en motor med forhøjet sikkerhed (ex e), har vi naturligvis også disse.

Fuld dokumentation på plads

Fabrikas eksplosionssikrede motorer bliver produceret i EU og lever op til alle gældende standarder på området. Du kan derfor trygt købe din næste eksplosionssikrede elmotor hos os!

Specielt for ATEX-motorer er dokumentationen ekstra vigtig, da det er dokumentation for den korrekte godkendelse i forhold til sikkerheden. Vi leverer naturligvis al tænkelig dokumentation, du skal bruge til dit projekt.

Ingen kompromis med sikkerheden

Fabrika samarbejder med nøje udvalgte producenter, der stiller ultimative krav til kvalitet, sikkerhed og lang levetid på den eksplosionssikre elmotor. Det er din garanti for det bedste og mest sikre produkt, som er gennemtestet, og som lever op til vores høje kvalitetskrav.

Vi har også stor erfaring med at levere eksplosionssikre motorer med forskellige godkendelser og certifikater, som fx UL og CSA.

Få tilpasset dine eksplosionssikrede elmotorer

På eksplosionssikre motorer kan der være krav om specielle aksler, maling, særlige spændingsforhold og meget andet. Så skal du bruge en specialmotor med ATEX-certificering til dit projekt, hjælper vi dig gerne videre. Vi har årelang erfaring med at foretage modifikationer på serier af elmotorer, så de passer til den ønskede applikation – læs mere under Fabrika Customized.

Filter

Motortype
Producenter
Omdrejninger
  • Vi er
    SIEMENS forhandler
  • Vi har
    prisgaranti
  • Vi leverer
    hurtigt
KONTAKT

Kontakt os på:

+45 88 82 50 00
info@fabrika.dk

close