Lille virksomhed sikrer sin plads med Fabrikas priser

Danmarks mindre virksomheder har særligt brug for pålidelige medspillere. Økonomi og tillid er en væsentlig faktor, da prisen skal være rigtig, og kunden skal kunne stole på, at leverandøren er pålidelig, hurtig og omstillingsparat. Derfor vælger den danske virksomhed, Honeycomb Cellpack, Fabrika som fast leverandør af elmotorer.

Hurtig og omstillingsparat

Honeycomb Cellpack er en 100 % dansk virksomhed, der producerer emballage til stødabsorbering og transport. I papproduktion er brugen af transportbånd og elmotorer en central del af flowet, og Honeycomb Cellpack har derfor behov for en leverandør af elmotorer og gear, der kan levere hurtigt og sikkert – og til de rigtige priser, naturligvis. Derfor er Fabrika fast leverandør af elmotorer til Honeycomb Cellpack og har været det i flere år.

Positivt overrasket over Fabrikas priser

At prisen har betydning, kommer næppe bag på nogen. Men for mindre virksomheder som Honeycomb Cellpack er økonomien helt afgørende for virksomhedens overlevelse i et marked, der presses af større virksomheder fra udlandet. Fabrika kan tilbyde Honeycomb Cellpack yderst konkurrencedygtige priser, og det er med til at sikre virksomhedens fortsatte overlevelse og succes på markedet.

”Vi har været positivt overrasket over, hvilke priser Fabrika har kunnet præsentere,” siger Bent Kjeldsen, produktionschef hos Honeycomb Cellpack. ”Vi er en lille virksomhed, og vi opererer i et marked, der er presset af meget store spillere fra udlandet. Derfor skal vi kunne omstille vores produktion i en fart, og det er vigtigt for os at have en tæt leverandør på vores produktionsmateriale. Og når de så kan levere komponenterne til konkurrencedygtige priser, er det selvfølgelig endnu bedre. Det kan Fabrika.”

Hurtig svartid sparer virksomheden penge

Fabrika er glade for at kunne bidrage til mindre virksomheders vækst og succes og fortsatte virke på markedet. Derfor er den kompetente rådgivning uden lang svartid helt essentiel i Fabrikas kerneværdier. Vi ved, hvor vigtigt det er at være hurtig og effektiv, så kunden hurtigt kan komme videre med sit projekt med et kompetent svar i baglommen. Derfor vælger Honeycomb Cellpack et fast samarbejde med Fabrika.

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt vores salgsafdeling og
lad os hjælpe
dig med at finde den bedste løsning.

Kontakt os og hør mere