Fabrika Energy

Standard Customized Siemens Accessories Om Fabrika Kontakt

Energieffektive elmotorer med højeste energieffektivitet

Lad Fabrika tage hånd om motortilpasninger og med vores energieffektive elmotorer sikre, at din løsning bliver energioptimeret i henhold til de nyeste krav til energieffektivitetsgrader.

Vi tilbyder energieffektive elmotorer med energieffektivitet IE3 og IE4 og tilbyder derudover Siemens’ program af elmotorer tilpasset frekvensomformerdrift. Det er Siemens motorer, som er designet til at køre sammen med en Siemens frekvensomformer. Energieffektiviteten for disse overstiger IE-klasserne, da hele systemet taget i betragtning er energioptimeret og anvender al nyttig energi.

Alle vores elmotorer tilbyder vi naturligvis til yderst konkurrencedygtige priser!

Vi hjælper dig med at energioptimere din elmotor

Gennem vores samarbejde med Siemens har vi adgang til Siemens’ egen software, som bruges til at udregne energieffektivitet og til at dimensionere motorerne til specifikke projekter. Ud fra avancerede energiformler kan vi tilbyde elmotorer af bedste kvalitet fra Siemens, som lever op til alle standarder inden for Ecodesign og energieffektivitet.

Ifølge den aktuelle lovgivning skal elmotorer i spændet fra 0,75 til 375 kW være minimum energieffektivitetsgrad IE3. Køres motoren via frekvensomformer, er IE2 også tilladt, da dette medfører en mere energieffektiv driftform. Læs mere under nyheden “Er du opmærksom på de nye krav til virkningsgrader?”.

Nyskabende og energieffektive elmotorer

Fabrika har i tæt samarbejde med en af vores kunder udviklet en energieffektiv og specialdesignet elmotor til landsbrugssektoren. Løsningen sikrer højeste energieffektivitet og lang levetid og bidrager til et komplet system, der er blandt de bedste på markedet. Motoren er et godt eksempel på en løsning, hvor Fabrika i dialog med kunden har udviklet en skræddersyet en løsning, som passer nøjagtigt til kundens behov. Se mere under Fabrika Customized og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig!

Dine fordele ved Fabrika Energy:

Siemens elmotor optimeret til frekvensomformerdrift for højeste energieffektivitet

Filter

Motortype
Producenter
Omdrejninger
  • Vi er
    SIEMENS forhandler
  • Vi har
    prisgaranti
  • Vi leverer
    hurtigt
KONTAKT

Kontakt os på:

+45 88 82 50 00
info@fabrika.dk

close