Fabrika enfasede elmotorer

Customized Energy Siemens Accessories Om Fabrika Kontakt

Enfasede elmotorer fra Fabrika

Fabrikas program af enfasede elmotorer er blandt markedets største, og vi kan altid finde den rigtige løsning til dig.

Skal du bruge enfasede motorer med start- og driftkondensator? Eller skal din elmotor udover at være enfaset lakeres i en anden farve end standard? Hos Fabrika kan vi tilbyde det hele!

Vi leverer til maskinbyggere i hele Europa og har derfor masser af erfaring og viden – og det kommer dig til gode, når du handler med os.

Produktion af enfasede elmotorer under streng kontrol

Vores enfasede elmotorer bliver fremstillet specielt til os af udvalgte leverandører, og produktionen bliver kontrolleret af vores egne kvalitetsspecialister, som følger hele processen fra leverandør over logistik til kunden. Det sikrer dig det bedste produkt! Da vi altid handler ind ved de samme leverandører, giver det dig som kunde den ekstra sikkerhed i at vide, at dine enfasede elmotorer leveres med samme høje kvalitet.

Optimerede løsninger til alt inden for elmotorer

Vi har masser af erfaring med at levere stærke, enfasede motorer med forhøjet startmoment specielt designet til hyppig start og stop. Vores enfasede elmotorer udmærker sig desuden ved at have et lavt strømforbrug grundet avanceret teknik. Vi har også god erfaring med at levere enfasede motorer med forskellige godkendelser som fx ATEX eller UL/CSA.

Skal du levere maskiner med specialspænding, fx til Australien eller England, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig.

Vi arbejder med elmotorer hver eneste dag

Når du kontakter Fabrika, får du altid en dedikeret og servicemindet kollega i røret, som sammen med dig finder frem til den rigtige løsning for dig.

Derfor kan vi hurtigt give sparring og hjælpe med optimering under udvælgelsen af den rigtige, enfasede elmotor til din applikation. Kontakt os gerne allerede i dag! Så går vi gerne i dialog med dig omkring det rigtige produkt til din applikation.

 

Fabrika enfasede elmotorer

Filter

Motortype
Producenter
Omdrejninger
  • Vi er
    SIEMENS forhandler
  • Vi har
    prisgaranti
  • Vi leverer
    hurtigt
KONTAKT

Kontakt os på:

+45 88 82 50 00
info@fabrika.dk

close