Fabrika Standard

Customized Energy Siemens Accessories Om Fabrika Kontakt

Fabrika Standard elmotorer: Value for money

Fabrika Standard er vores egen serie af standard elmotorer af høj kvalitet. Fabrika Standard er den ideelle løsning for dig, hvis du ønsker en serie af standard asynkrone elmotorer til konkurrencedygtige priser og i store stykantal.

Fabrika Standard omfatter enfasede, trefasede og eksplosionssikrede asynkronmotorer og dækker langt de fleste størrelser, ydelser, virkningsgrader og applikationsområder.

Høj kvalitet og løbende kontrol

Fabrika Standard lever op til alle gældende krav og specifikationer, og vi fører hele tiden nøje kontrol med kvaliteten af vores elmotorer. Vi har vores egne kvalitetsspecialister ansat og følger hele tiden produktionen tæt, så vi kan garantere dig det ensartede design og den kvalitet, du skal bruge.

Vi tilbyder rammeordrer og høj leveringssikkerhed af vores standard elmotorer

Hvis du skal bruge mange elmotorer over længere tid til din produktion, kan du få store fordele af en rammeordre hos os.

Du kan kalde elmotorerne fra lager, når du skal bruge dem, så du ikke selv skal oppebære lageromkostningerne. På den måde kan vi også reagere, hvis vi kan se, at forudsætningerne for din rammeordre ændrer sig. Dermed kan du stole på, at der altid er elmotorer på lager til dig.

Kontakt os og hør mere!

Med Fabrika Standard får du:

Fabrika standard elmotorer

 

 

 

Læs vores tekniske katalog (OBS: Udtjente motorer skal på genbrugsstation, når disse er udtjent).

Filter

Motortype
Producenter
Omdrejninger
  • Vi er
    SIEMENS forhandler
  • Vi har
    prisgaranti
  • Vi leverer
    hurtigt
KONTAKT

Kontakt os på:

+45 88 82 50 00
info@fabrika.dk

close