Fabrika gearmotorer

Standard Customized Energy Siemens Om Fabrika Kontakt

Høj kvalitet, kort leveringstid og konkurrencedygtig pris

Vi har tilpasset og optimeret vores sortiment, så vi hurtigt kan give jer den rigtige sparring og sammen finde den perfekte løsning – også på gearmotorer.

Vi arbejder sammen med underleverandører, vi kender og stoler på, og som altid producerer under fuld kontrol af vores egne kvalitetseksperter.

Kvaliteten er i top, og fordi vi har stor volumen og gode leverandører, kan vi altid tilbyde dig den helt rigtige pris. Og fordi vi selv fører langt de fleste modeller på vores lager, kan vi levere lynhurtigt – fra dag til dag i de fleste tilfælde.

Vi tilpasser på vores eget værksted

Hvis du skal opnå de helt store driftsfordele, kan vi tilbyde at bygge gear og motorer sammen på vores eget værksted. Dermed får du en fiks og færdig plug-and-play-løsning og sparer samtidig dig selv for både tid og besvær.

Få en rammeordre – det giver sikkerhed

Du kan altid lægge en rammeordre hos os på gearmotorer, ligesom du kan med vores elmotorer. Det betyder, at produkterne ligger på lager hos os, så du sparer lageromkostningerne og får fuld leveringssikkerhed.

Kontakt os i dag og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i gang med en konkurrencedygtig løsning på jeres gearmotorer.

Filter

Motortype
Producenter
Omdrejninger
  • Vi er
    SIEMENS forhandler
  • Vi har
    prisgaranti
  • Vi leverer
    hurtigt
KONTAKT

Kontakt os på:

+45 88 82 50 00
info@fabrika.dk

close