Gram Equipment er en af verdens førende producenter af udstyr til produktion af is-frysemaskiner, ekstrudere, ingredient-feeders og meget andet. Med Fabrika som fast leverandør af elmotorer, kan Gram Equipment sikre tilpassede elmotorer til hele den globale isproduktion.

Ingen is uden elmotorer

En gammeldags med det hele på en varm sommerdag er en dansk klassiker. Men der er intet gammeldags ved produktionen bag. Når den kolde fristelse rammer køledisken, er den blandt andet resultatet af et tæt samarbejde mellem Fabrikas produktspecialister og ingeniørerne hos Gram Equipments. Isen er nemlig ofte produceret på maskiner leveret af Gram Equipment i Aarhus – og i maskinerne sidder elmotorer, der kommer fra Fabrika.

Mulighed for tilpassede løsninger med Fabrika

I frysemaskiner indgår elmotorer som vitale komponenter. Elmotorerne er med til at sørge for cirkulation i ismassen, og det stiller helt særlige krav til udstyret. Elmotorerne skal ikke bare være driftssikre og kunne styres præcist, de skal også kunne tilpasses efter kundernes helt specifikke behov. Her arbejder ingeniørerne hos Gram Equipment tæt sammen med Fabrikas produktspecialister om at specificere motorerne efter de særlige krav, der gælder på forskellige markeder rundt om i verden.

John Christensen, indkøbschef hos Gram Equipments, beskriver samarbejdet med Fabrika herunder, og bemærker blandt andet den professionelle dialog og grundige rådgivning, der kendetegner Fabrika:

“Vi lægger vægt på tre ting. Kvalitet, levering og support. Kvaliteten er i orden, det ved man, når der står Siemens på motorerne. Leveringen skal også være i top, for vi kan selvfølgelig ikke leve med, at vores produktion bliver forsinket. Og endelig skal vi have en god og professionel dialog hele vejen rundt – det har vi med Fabrika.”

John Christensen, indkøbschef hos Gram Equipments

Fabrika som fast leverandør og kvalitetssikring

Gram Equipment er resultatet af en fusion mellem WCB Ice Cream og den traditionsrige danske køleskabsproducent Gram, og i dag leverer Gram Equipment sofistikeret produktionsudstyr til hele den globale isproduktion. Fabrika har i flere år været fast leverandør af elmotorer fra Siemens direkte til Grams produktion. De motorer, Gram Equipment køber hos Fabrika, kommer fra Siemens og bliver sendt direkte fra Tyskland til Grams produktion i Kolding. Inden da har Fabrikas teknikere specificeret motorerne, og Fabrikas kvalitetsspecialister følger produktionen og logistikken nøje.

Succesfuldt samarbejde

Med Fabrikas erfarne produktspecialister på sidelinjen har Gram Equipments mulighed for at skabe kundetilpasset produktionsudstyr til hele verdens isindustri. Fabrika gør det, vi er bedst til og garanterer driftsikre og skræddersyede elmotorer – så kan Gram Equipments gøre det, de er bedst til og stole på, at de leverer et kvalitetsprodukt til sine kunder hver gang.

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt vores salgsafdeling og
lad os hjælpe
dig med at finde den bedste løsning.

Kontakt os og hør mere