Kompetent sparring

Standard Customized Energy Siemens Accessories Om Fabrika Kontakt

Kompetent sparring til din udviklingsproces

Fabrika har deltaget i mange udviklingsprojekter hos vores kunder. Fabrika besidder bred brancheerfaring og specialiseret viden om elmotorer, der udnyttes til at skabe nye, innovative løsninger.

Derved optimeres din produktion, så du kan fremstille velfungerende og konkurrencedygtige produkter til dine kunder.

Vores medarbejdere har mange års erfaring med salg og service af elmotorer, og gennem årene har vi solgt tusindvis af elmotorer til kunder inden for alverdens brancher. Derfor kan vi ikke bare sælge dig den bedste motor til dit projekt, vi kan også give dig vejledning og teknisk rådgivning.

Du får altid et hurtigt svar

Vi sætter en ære i at svare dig hurtigt og kompetent hver eneste gang, så du altid får det bedste produkt og den kvalitet, du har behov for – i en fart. Du kan derfor altid regne med at få et skarpt tilbud i en fart.

Standard eller custom? Hos os får du det hele

Vi tilbyder elmotorer fra Siemens og fra vores eget brand Fabrika, og vi dækker langt de fleste behov med vores sortiment. Hvad end du skal bruge et begrænset antal mindre motorer, eller du skal bruge mange motorer til en løbende produktion, så har vi produkterne til dig.

Vi kan naturligvis også levere en serie af motorer, der er tilpasset til dit behov og kan tilpasses til bred indgangsspænding. På den måde kan du selv spare mange af de fordyrende mellemprocesser i din egen produktion og får produkterne færdige som plug-and-play-løsninger.

Filter

Motortype
Producenter
Omdrejninger
  • Vi er
    SIEMENS forhandler
  • Vi har
    prisgaranti
  • Vi leverer
    hurtigt
KONTAKT

Kontakt os på:

+45 88 82 50 00
info@fabrika.dk

close