Kundeservice

Standard Customized Energy Siemens Accessories Om Fabrika Kontakt

Vi sætter dine behov først

Hos Fabrika får du en fast kontaktperson, du altid kan komme til at tale med. Vi sætter en ære i at kende din virksomhed og dine behov. Vores ProPartner-model er et eksempel på den måde, vi tænker forretning på: tæt samarbejde, hurtige svartider samt ærlig og reel dialog.

Du får altid kompetent sparring

Vores medarbejdere har mange års erfaring med salg og service af elmotorer, og gennem årene har vi solgt tusindvis af elmotorer til kunder inden for alverdens brancher. Derfor kan vi ikke bare sælge dig den bedste motor til dit projekt, vi kan også give dig vejledning og teknisk rådgivning.

Du får altid et hurtigt svar

Vi sætter en ære i at svare dig hurtigt og kompetent hver eneste gang, så du altid får det bedste produkt og den kvalitet, du har behov for – i en fart. Du kan derfor altid regne med at få et skarpt tilbud i en fart.

Effektiv og fleksibel organisation

Fabrika er en veltrimmet organisation med stor erfaring og med fokus på at give den bedste og hurtigste respons på alle forespørgsler. Det betyder også, at vi altid er knivskarpe på prisen. Vi giver alle vores kunder en fast kontaktperson, der kender kunden og kundens behov og altid kan svare hurtigt og levere perfekt kundeservice til jer.

Hurtige tilbagemeldinger

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig hurtigt og problemfrit at kunne komme videre i dit arbejde.

Derfor garanterer vi dig altid:

Filter

Motortype
Producenter
Omdrejninger
  • Vi er
    SIEMENS forhandler
  • Vi har
    prisgaranti
  • Vi leverer
    hurtigt
KONTAKT

Kontakt os på:

+45 88 82 50 00
info@fabrika.dk

close