Kundetilpassede løsninger

Vi tilpasser vores motorer for dig, så de passer perfekt til det, du skal bruge dem til. Hos Fabrika får du en skræddersyet løsning efter dine behov – hurtigt og professionelt, så du får mest for pengene.

Skræddersyede elmotorer efter dine behov

En kerneværdi hos Fabrika er at formidle vores specialiserede viden om elmotorer til vores kunder. Vi ved nemlig, hvad der kan lade sig gøre og hvilke muligheder, der er.

Uanset om det handler om at levere elmotorerne i en særlig farve, med særlig montering eller med kabler, så den er lige til at sætte i stikkontakten, kan Fabrika levere en skræddersyet løsning. Skal den f.eks. have forhøjet moment eller være så lille som overhovedet muligt, men med maksimal ydeevne? Det kan også være, at elmotorerne skal være konstrueret med en monteringsform, der passer lige præcis i jeres maskine. Eller måske skal motoren kunne noget helt andet?

Vi hjælper dig igennem hele processen til den endelige skræddersyede elmotor. Alle motorer bliver kontrolleret og testet, inden de sendes ud ad døren. Det er din sikkerhed for, at motorerne lever op til vores høje kvalitetskrav.

En økonomisk fordel for dig

Hos Fabrika er vi specialister i elmotorer, og når vi foretager modifikationerne og tilpasningerne, inden de bliver leveret til jer, sparer vi dig og din virksomhed for håndtering, tid og ekstra omkostninger. Det er en langt bedre økonomisk forretning, end hvis du selv skal foretage tilpasninger på de motorer, du køber hjem.

Det er en kæmpe fordel for jer, at I kan stole på, at Fabrika leverer lige præcis den tilpassede løsning, I søger. Det sparer tid og penge for din virksomhed, og derfor prioriterer vi rådgivning og kundeservice højt, så vi sammen finder den perfekte løsning.

Årelang erfaring og ekspertise

Vores medarbejdere har specialiseret viden og mange års erfaring med salg og service af elmotorer, og gennem årene har vi solgt tusindvis af elmotorer til kunder inden for alverdens brancher. Derfor er et samarbejde med Fabrika altid effektivt og målrettet den specifikke situation og virksomhed. Vi hjælper dig både med at finde den bedste motor til dit projekt og yder den tekniske rådgivning, du har brug for.

Tag os med allerede i udviklingen af dine maskiner, og lad vores erfaring spare dig for en masse tid. Vi er aldrig længere væk end et telefonopkald og altid klar på at hjælpe dig.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.

Lad os sammen finde en unik, tilpasset motorløsning til dig!

Kontakt os Kundetilpassede motorer