Fabrika Customized

Standard Energy Siemens Accessories Om Fabrika Kontakt

Fabrika leverer skræddersyede elmotorer til dit behov

Hos Fabrika kan vi tilpasse dine motorer, så de passer til dine behov – dét kalder vi skræddersyede elmotorer fra Fabrika!

Det er både hurtigere for dig. Og så er det en bedre, økonomisk forretning, end hvis du selv skal foretage tilpasninger på de motorer, du køber hjem.

Det betyder også, at hvis du ikke nødvendigvis kan finde en standard elmotor, der dækker dit behov, så kan vi hjælpe og tilbyde dig skræddersyede elmotorer!

Kundetilpasning af elmotorer– en kæmpe fordel for dig

Måske skal elmotoren leveres med kabler, så den er lige til at sætte til stikkontakten. Måske skal den have forhøjet moment eller være så lille som overhovedet muligt, men med maksimal ydeevne. Det kan også være, at elmotorerne skal være konstrueret med en monteringsform, der passer lige præcis i jeres maskine. Eller måske skal motoren kunne noget helt andet?

I de tilfælde vil det oftest være en stor fordel for jer, hvis vi som specialister i elmotorer kan foretage modifikationerne og tilpasningerne på elmotorerne, inden de bliver leveret til jer. Det sparer jer for håndtering og tid. Og så har vores erfaring vist os, at der kan være meget at spare på bundlinjen.

Skarp kvalitetskontrol

Fabrikas egne kvalitetsspecialister kontrollerer alle motorer, både her hos os og hos vores underleverandører. Alle motorer bliver kontrolleret og testet, inden de sendes ud ad døren. Det er din sikkerhed for, at motorerne lever op til vores høje kvalitetskrav.

Gør dine maskiner mere effektive med vores skræddersyede elmotorer!

Du kan tage os med allerede i udviklingen af dine maskiner. Vi kommer med bred erfaring fra mange brancher sammen med vores specialiserede viden om elmotorer. Så vi kan helt sikkert bidrage med ideer og forslag til optimering af jeres applikation.

Få en rammeordre hos os – også på specialproduktion!

Som med vores standard elmotorer kan vi selvfølgelig tilbyde dig en rammeordre for dine kundetilpassede elmotorer. Dermed lægger vi dine produkter på vores eget lager, så du selv slipper for lageromkostningerne og blot kan aftage produkterne, når du skal bruge dem. Vi holder løbende øje med lagerbeholdningen og med dit forbrug af elmotorer, så vi kan reagere i god tid og sørge for, at der altid er motorer nok til dig.

Overlad trygt det hele til os – det giver dig besparelser og hurtig levering, og du får dine egne fremtidssikrede plug-and-play-motorer lige til at montere i din maskine.

Kontakt os og hør mere om de fordele, du kan få med Fabrika Customized.

 

 

Fabrika skræddersyede elmotorer til dine behov

Filter

Motortype
Producenter
Omdrejninger
  • Vi er
    SIEMENS forhandler
  • Vi har
    prisgaranti
  • Vi leverer
    hurtigt
KONTAKT

Kontakt os på:

+45 88 82 50 00
info@fabrika.dk

close