Standardmotorer fra Fabrika

Fabrika standard-elmotorer: Value for money

Hos Fabrika tilbyder vi vores egen serie af standard-elmotorer af høj kvalitet. Motorerne fra vores Fabrika-serie er den ideelle løsning for dig, hvis du ønsker en serie af standard asynkrone elmotorer til konkurrencedygtige priser og i store stykantal.

Fabrika standard-motorer omfatter enfasede, trefasede og eksplosionssikrede asynkronmotorer og dækker langt de fleste størrelser, ydelser, virkningsgrader og applikationsområder.

Udover et bredt sortiment tilbyder vi rammeordrer og høj leveringssikkerhed af vores standard-elmotorer. På den måde er der altid nok elmotorer klar, når du skal bruge dem, og du slipper for lageromkostningerne.

Høj kvalitet og løbende kontrol

Fabrikas standard-elmotorer lever op til alle gældende krav og specifikationer, og vi fører hele tiden nøje kontrol med kvaliteten af vores elmotorer.

Vi har vores egne kvalitetsspecialister ansat og følger hele tiden produktionen tæt, så vi kan garantere dig det ensartede design og den kvalitet, du skal bruge. Dette giver dig sikkerhed for kvalitet efter alle gældende, europæiske normer og standarder.

Vi tilbyder vores elmotorer fra Fabrika-serien til absolut konkurrencedygtige priser – kontakt os til en uforpligtende snak og hør hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os 

Tilpassede elmotorer
Lad os hjælpe dig med
at finde den rette elmotor!

Fandt du ikke den rette standardmotor i vores sortiment?
Vi tilbyder også tilpassede løsninger til netop dine behov.

Kundetilpassede løsninger