ATEX-motor fra Fabrika
Tilbage

ATEX-elmotorer

Hos Fabrika forhandler vi eksplosionssikrede elmotorer til ethvert behov. Elmotorer, der skal arbejde under ekstreme forhold, skal ofte være eksplosionssikre.

Det gælder fx ved motorer, der skal arbejde under marineforhold, i tunnelboremaskiner og i offshore-installationer, hvor der kan blive stillet krav om ATEX-godkendelse.

Fabrika råder over et stort sortiment af eksplosionssikrede elmotorer og kan levere de fleste modeller meget hurtigt direkte fra vores eget lager. Gennem vores samarbejdspartnere kan vi tilbyde kvalitetselmotorer med ATEX-godkendelser til alle miljøer.

Vi kan tilbyde ex-motorer til zonerne 1 og 21 samt 2 og 22. Og skal du bruge en tryksikret elmotor (ex d og ex de) eller en motor med forhøjet sikkerhed (ex e), har vi naturligvis også disse.

 • Effekt

  0,09 til 30 kW
 • Omdrejninger

  2- til 8-polet samt two-speed
 • Byggestørrelse

  IEC 56 til 180
 • Zoner

  1, 2, 21 og 22 samt multi-stempling
 • Kan kundetilpasses

  Ja
 • Send forespørgsel

Fuld dokumentation på plads

Fabrikas eksplosionssikrede motorer bliver produceret i EU og lever op til alle gældende standarder på området. Du kan derfor trygt købe din næste eksplosionssikrede elmotor hos os!

Vi leverer naturligvis al tænkelig dokumentation, du skal bruge til dit projekt. Specielt for ATEX-motorer er dokumentationen ekstra vigtig, da det er dokumentation for den korrekte godkendelse i eksplosive mijøer i forhold til sikkerheden.

Vi sørger for, at vores ATEX-motorer er både har høj deevne men også

Ingen kompromis med sikkerheden

Fabrika samarbejder med nøje udvalgte producenter, der stiller ultimative krav til kvalitet, sikkerhed og lang levetid på den eksplosionssikre elmotor. Det er din garanti for det bedste og mest sikre produkt, som er gennemtestet, og som lever op til vores høje kvalitetskrav.

Vi har også stor erfaring med at levere eksplosionssikre motorer med forskellige godkendelser og certifikater, som fx UL og CSA.

Få tilpasset dine eksplosionssikrede elmotorer

På eksplosionssikre motorer kan der være krav om specielle aksler, maling, særlige spændingsforhold og meget andet. Så skal du bruge en specialmotor med ATEX-certificering til dit projekt, hjælper vi dig gerne videre.

Vi har årelang erfaring med at foretage modifikationer på serier af elmotorer, så de passer til den ønskede applikation og vi står altid til rådighed, når du skal finde den helt rigtige elmotor til dit projekt – læs mere under vores tilpassede løsninger eller giv os et uforpligtende kald, så vi kan vende dine muligheder.

Vi stræber efter at finde den bedste løsning
til lige netop dit projekt. Se nogle af de løsninger
,

som vi har skabt for vores kunder.

Er en af vores standard-elmotorer ikke det rette produkt til dit projekt?
Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning
til dig og din virksomhed.

Kundetilpassede løsninger