ATEX motor fra Siemens hos Fabrika
Tilbage

ATEX-motorer

Hos Fabrika leverer vi eksplosionssikrede Elmotorer fra Siemens!

Elmotorer, som skal arbejde under ekstreme forhold, skal ofte være eksplosionssikre. Det gælder f.eks. ved motorer, der skal arbejde under marineforhold, i tunnelboremaskiner og i offshore-installationer, hvor der kan blive stillet krav om ATEX-godkendelse.

Fabrika råder over et stort sortiment af eksplosionssikrede elmotorer fra Siemens – og vi tilpasser dem gerne til dig! På eksplosionssikre elektromotorer kan der være krav om særlige aksler, maling, specielle spændingsforhold og meget andet. Så skal du bruge en specialmotor med ATEX-certificering til dit projekt, hjælper vi dig gerne videre og tilpasser motoren efter dine behov.

Download katalog
 • Effekt

  0,09 til 1150 kW
 • Omdrejninger

  2- til 8-polet
 • Byggestørrelse

  IEC 71 til 450
 • Zoner

  1, 2, 21 og 22 samt multi-stempling
 • Kan kundetilpasses

  Ja
 • Lav en forespørgsel

Vi er certificerede Siemens-partnere

Siemens sætter standarderne inden for elmotorer og er garant for højeste kvalitet og fremtidssikrede løsninger. Som Siemens-partner forhandler Fabrika hele Siemens’ store program af elmotorer, gear og frekvensomformere og kan tilbyde alle produkterne til yderst konkurrencedygtige vilkår.

Vi har adgang til Siemens’ egne softwareprogrammer til at dimensionere og udvælge produkter, så de passer til applikationen og lever op til alle gældende regler. På den måde kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige ATEX-motor fra Siemens til dig – og selvfølgelig med fuld dokumentation, tegninger og datablade.

Vi har også stor erfaring med at levere eksplosionssikre motorer med forskellige godkendelser og certifikater, som fx UL og CSA.

Læs mere om Siemens-partnerskabet

Eksplosionssikrede elmotorer fra Siemens

For ATEX-miljøer kan Fabrika gennem Siemens tilbyde motorer af serien 1MB1/1MB5 tilegnet zonerne 1 og 21 samt 2 og 22 ligeledes fra 0,09 til 500 kW og med poltallene 2, 4, 6 og 8. Også her findes en lang række optioner.

Skal du bruge en anden type Siemens-elmotor til din applikation, så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi en passende løsning til dig. Skal du f.eks. bruge en elmotor med speciallakering, ændret spænding, forstærkede lejer eller noget helt fjerde? Skal din elmotor leveres sammen med et passende gear eller frekvensomformer? Måske skal du til din applikation bruge en Siemens kobling?

Giv os et kald og lad os tale om dine muligheder.

Lad os finde en løsning

Vi stræber efter at finde den bedste løsning til lige netop dit projekt. Se nogle af de løsninger, som vi har skabt for vores kunder i vores kundehistorier.

Er en af vores standardelmotorer ikke det rette produkt til dit projekt?
Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning
til dig og din virksomhed.

Kontakt os