Tilbage

Fabrika gearmotorer

Hos Fabrika leverer vi også alt tænkeligt tilbehør til elmotorer, så du kan få en række produkter af høj kvalitet, der supplerer dine elmotorer – bl.a. gearmotorer.

Fabrikas egen serie af gear bliver produceret til os af underleverandører, som vi følger tæt, blandt andet med vores egne kvalitetsspecialister. Fabrika-gear er et stærkt og konkurrencedygtigt produkt, som vi naturligvis leverer med al den dokumentation, du skal bruge.

Tag fat i os og lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning.

 • Effekt

  0,06 til 75 kW
 • Type

  Snekkegear, tandhjulsgear, keglehjulsgear mv.
 • Udveksling

  2,44 til 10.000
 • Moment

  12 til 18.000 Nm
 • Kan kundetilpasses

  Ja
 • Lav en forespørgsel

Høj kvalitet, kort leveringstid og konkurrencedygtig pris

Vi har tilpasset og optimeret vores sortiment, så vi hurtigt kan give jer den rigtige sparring og sammen finde den perfekte løsning – også på gearmotorer.

Vi arbejder sammen med underleverandører, vi kender og stoler på, og som altid producerer under fuld kontrol af vores egne kvalitetseksperter.

Kvaliteten på vores gearmotorer er i top, og fordi vi har stor volumen og gode leverandører, kan vi altid tilbyde dig den helt rigtige pris. Og fordi vi selv fører langt de fleste modeller på vores lager, kan vi levere lynhurtigt – fra dag til dag i de fleste tilfælde.

 

Vi tilpasser gear på vores eget værksted

Hvis du skal opnå de helt store driftsfordele, kan vi tilbyde at bygge gear og motorer sammen på vores eget værksted. Dermed får du en fiks og færdig plug-and-play-løsning og sparer samtidig dig selv for både tid og besvær.

Få en rammeordre – det giver sikkerhed

Du kan altid lægge en rammeordre hos os på gearmotorer, ligesom du kan med vores elmotorer. Det betyder, at produkterne ligger på lager hos os, så du sparer lageromkostningerne og får fuld leveringssikkerhed.

Kontakt os i dag og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i gang med en konkurrencedygtig løsning på jeres gearmotorer.

Vi stræber efter at finde den bedste løsning til lige netop dit projekt. Se nogle af de løsninger, som vi har skabt for vores kunder.

Er en af vores standardelmotorer ikke det rette produkt til dit projekt?
Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning
til dig og din virksomhed.

Kontakt os