Frekvensomformer fra OJ hos Fabrika
Tilbage

Frekvensomformere fra OJ

Hos Fabrika leverer vi også alt tænkeligt tilbehør til elmotorer, så du kan få en række produkter af høj kvalitet, der supplerer dine elmotorer.

Derfor kan vi i samarbejde med OJ Electronics tilbyde dig frekvensomformere med høj funktionalitet, fleksibelt design, stort temperaturspænd og som opfylder alle normer og standarder.

Vi leverer desuden frekvensomformere fra Siemens.

 • Effekt

  0,5 til 15 kW
 • Tæthedsklasse

  Op til IP65
 • Styringsmetode

  0-10V, Modbus RTU og BACnet MSTP
 • Kabinet

  Aluminium med plastiklåg
 • Kan kundetilpasses

  Ja
 • Lav en forespørgsel

Saml dine indkøb – vi leverer også frekvensomformere

Hos Fabrika kan du også få frekvensomformere som supplement til din elmotor. Vi samarbejder med OJ Electronics, som leverer energiefficiente frekvensomformere, der er lette at tage i brug i f.eks. tag- eller stikventilatorer.

På den måde kan du nemt samle alle dine indkøb af motorer og tilbehør hos os. Det sparer dig både tid og fragtomkostninger, og samtidig ved du, hvem du skal ringe til, når du har brug for hjælp.

Ved at få både elmotorer og tilbehør hos os, kan vi også bedre vejlede dig til den bedste løsning, da vi kender din situation og dine behov.

Effektive frekvensomformere med nem montering

I samarbejde med OJ kan Fabrika tilbyde frekvensomformere af serien OJ-DV, som er en serie af controllere, som kan bruges i en lang række af forskellige applikationer og samtidig er nem at montere.

Frekvensomformerne er komplet samlet som færdige Plug & Play-produkter, som med forprogrammerede motorindstillinger hjælper med at maksimere funktionaliteten. Frontcoveret kan nemt aftages og letter adgangen, så du nemt kan konfigurere systemet.

Se mere om OJ frekvensomformere

Bæredygtige og energieffektive løsninger

Frekvensomformeren bruges til at styre hastigheden på din elmotor, og kan anvendes på eksempelvis asynkrone induktionsmotorer samt energieffektive PM-motorer. Ved at bruge frekvensomformeren på din elmotorer kan du spare energi og få en mere effektiv produktion.

Med OJ frekvensomformeren kan der opnås en effektivitet på op til 97%, hvilket giver dig mulighed for at opnå den ønskede energieffektivitetsklasse og derved opfylde de gældende krav og normer.

På den måde får du præcist det produkt, du skal bruge og får en mere energieffektiv elmotor.

Vi har hjulpet mange af vores kunder med at finde den rette løsning. Lad os sammen finde en passende motorløsning til dig!

Kontakt os