Frekvensomformer fra Siemens
Tilbage

Siemens frekvensomformere

Siemens frekvensomformere er baseret på innovative principper og giver dig mulighed for at konstruere løsninger, der er optimeret – både hvad angår effekt og energiforbrug.

Siemens-navnet betyder også, at du får adgang til Siemens’ verdensomspændende support og service, og vi sørger selvfølgelig for, at du får al den dokumentation, du skal bruge til dit projekt.

Frekvensomformerne er udviklet og testet til at passe 100% perfekt sammen med Siemens-elmotorer. Dermed er det lettere for dig at få dokumenteret effekt og virkningsgrad ved flere forskellige driftspunkter.

 • Effekt

  0,05 kW til 6.600 kW
 • Kommunikation

  Profinet, Ethernet/IP, BACnet, Modbus RTU, Profibus m.m.
 • Sikkerhed

  STO, SS1, SLS, SBC m.m.
 • Filtre

  EMC-filtre til first og second environment, klasse B og klasse A
 • Kan kundetilpasses

  Ja
 • Send forespørgsel

Vi finder en løsning, der passer

Siemens-frekvensomformere kan tilpasses præcis til den enkelte opgave, uanset om det er styring af pumpe, ventilator, transportbånd eller andet. Vi kan levere fra Siemens’ store centrallager i Tyskland, så du kan komme i gang i en fart.

Fabrika kan som certificeret Siemens-partner derudover tilbyde energieffektive løsninger, hvor motor og frekvensomformer er udviklet og optimeret i forhold til hinanden for på den måde at opnå den højeste effektivitet. Disse motorer kan kun køres af en frekvensomformer, og de følger virkningsgraderne IES0, IES1 og IES2. Det smarte ved systemerne er, at motorerne og frekvensomformerne er testet sammen ved forskellige belastninger. På den måde får kunden en dybere indsigt i ydelsen ved forskellige driftspunkter.

Lad os hjælpe dig i dit næste projekt og finde en passende løsning til en god pris.

Stort sortiment af Siemens

Alle komponenter fra Siemens er designet til at arbejde problemfrit sammen – men de passer naturligvis også sammen med komponenter fra andre producenter, fordi de følger alle gængse standarder.

Vi anbefaler selvfølgelig, at du vælger at sætte en Siemens-elmotor og en Siemens-frekvensomformer sammen. Det gør opsætningen både nem og hurtig, fordi alle motordata er lagret i frekvensomformeren.

Vælger du at købe dine Siemens-komponenter hos Fabrika, får du naturligvis også adgang til Siemens’ globale support og service. Kontakt os, hvis du vil vide mere om Siemens-programmet.

Kontakt os

Vi stræber efter at finde den bedste løsning
til lige netop dit projekt. Se nogle af de løsninger
,

som vi har skabt for vores kunder.

Fandt du ikke det rette produkt til netop dit projekt i vores standardsortiment?
Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige tilpassede løsning
til dig og din virksomhed.

Kontakt os til en uforpligtende snak