Kundetilpasset elmotor
Tilbage

Kundetilpasset motor med nødstop

Vi kan tage os af mange specialtilpasninger og dermed levere præcis den motor, du har brug for. Det kan f.eks. være en kundetilpasset tænd/sluk-knap eller en motor med nødstop-funktion, som vi har udviklet til denne motor.

Du kan tage Fabrika med allerede i udviklingen af din motor, så vi sammen kan finde en løsning, der passer! Vi står altid klar til at tage en snak om elmotorer og vende dine muligheder.

Download katalog
 • Effekt

  0,18 til 18,5 kW
 • Omdrejninger

  2- til 8-polet
 • Byggestørrelse

  IEC 63 til 180
 • Applikation

  Til brug i f.eks. bæltekværn
 • Kan kundetilpasses

  Ja
 • Send forespørgsel

Kundetilpasning af elmotorer– en kæmpe fordel for dig

Hos Fabrika kan vi tilpasse dine motorer, så de passer til dine behov – dét kalder vi skræddersyede elmotorer fra Fabrika!

Det er både hurtigere for dig, og så er det en bedre økonomisk forretning, end hvis du selv skal foretage tilpasninger på de motorer, du køber hjem. Vi kan hjælpe dig med at udvikle specialtilpassede elmotorer i præcis det design og den ydelse, du har brug for.

Det betyder også, at hvis du ikke nødvendigvis kan finde en standard-elmotor, der dækker dit behov, så kan vi hjælpe og tilbyde dig skræddersyede elmotorer, som er tilpasset dit projekt!

Måske skal elmotoren leveres med kabler, så den er lige til at sætte til stikkontakten. Måske skal den have forhøjet moment eller være så lille som overhovedet muligt, men med maksimal ydeevne. Det kan også være, at elmotorerne skal være konstrueret med en monteringsform, der passer lige præcis i jeres maskine. Eller måske skal motoren kunne noget helt andet?

I de tilfælde vil det oftest være en stor fordel for jer, hvis vi som specialister i elmotorer kan foretage modifikationerne og tilpasningerne på elmotorerne, inden de bliver leveret til jer. Det sparer jer for håndtering og tid. Og så har vores erfaring vist os, at der kan være meget at spare på bundlinjen.

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning
til dig og din virksomhed.

Lad os vende dine muligheder