Komplet gearmotor inklusiv kabler
Tilbage

Komplet gearmotor med kabler

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning!

Dette kundetilpassede produkt er et eksempel på en gearmotor, der leveres, så den nemt kan monteres og tages i brug. Efter kundens ønske leveres motoren med kabler og fuldstændig samlet, og er tilmed simpel at sætte til – en nem Plug and Play løsning, der gør det nemt for kunden.

Derudover vil vi kunne foretage tilpasninger som bremser, justering til enfaset, ekstra udgang og meget, meget mere. Giv os et kald, og vi kan kigge på din næste motor!

Download katalog
 • Effekt

  0,06 til 75 kW
 • Udveksling

  2,44 til 10.000
 • Moment

  12 til 18.000 Nm
 • Applikation

  Til brug ved elektrisk betjente skydedøre
 • Kan kundetilpasses

  Ja
 • Lav en forespørgsel

Kundetilpasning af elmotorer– en kæmpe fordel for dig

Hos Fabrika kan vi tilpasse dine motorer, så de passer til dine behov – dét kalder vi skræddersyede elmotorer fra Fabrika!

Det er både hurtigere for dig, og så er det en bedre økonomisk forretning, end hvis du selv skal foretage tilpasninger på de motorer, du køber hjem. Vi kan hjælpe dig med at udvikle specialtilpassede elmotorer i præcis det design og den ydelse, du har brug for.

Det betyder også, at hvis du ikke nødvendigvis kan finde en standardelmotor, der dækker dit behov, så kan vi hjælpe og tilbyde dig skræddersyede elmotorer, som er tilpasset dit projekt!

Måske skal elmotoren leveres med kabler, så den er lige til at sætte til stikkontakten. Måske skal den have forhøjet moment eller være så lille som overhovedet muligt, men med maksimal ydeevne. Det kan også være, at elmotorerne skal være konstrueret med en monteringsform, der passer lige præcis i jeres maskine. Eller måske skal motoren kunne noget helt andet?

I de tilfælde vil det oftest være en stor fordel for jer, hvis vi som specialister i elmotorer kan foretage modifikationerne og tilpasningerne på elmotorerne, inden de bliver leveret til jer. Det sparer jer for håndtering og tid. Og så har vores erfaring vist os, at der kan være meget at spare på bundlinjen.

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning
til dig og din virksomhed.

Lad os vende dine muligheder