Tilbage

Tilpasset ‘Plug and Play’-løsning

Fabrika kan hjælpe dig, hvis du har brug for en elmotor, der leveres, så den er klar til brug med det samme.

Motoren her er et eksempel på en kundeløsning, hvor produktet skulle kunne bruges med det samme – dvs., at motoren allerede er helt samlet, så den er klar til brug, og at den leveres med alle nødvendige kabler. På den måde kan kunden tage vores motor i brug lige fra det øjeblik, den bliver leveret.

Vores tilpassede motorer har kort leveringstid og er nøje testet af vores eget kvalitetsteam, så du altid får en motor, der opfylder alle krav.

Mulige modifikationer omfatter fastmonteret kabel, design uden klemkasse og meget mere

Download katalog
 • Effekt

  0,09 til 355 kW
 • Omdrejninger

  2- til 16-polet samt two-speed
 • Byggestørrelse

  IEC 56 til 355
 • Applikation

  Til brug i f.eks. ventilationssystemer
 • Kan kundetilpasses

  Ja
 • Send forespørgsel

Kundetilpasning af elmotorer– en kæmpe fordel for dig

Hos Fabrika kan vi tilpasse dine motorer, så de passer til dine behov – dét kalder vi skræddersyede elmotorer fra Fabrika!

Det er både hurtigere for dig, og så er det en bedre økonomisk forretning, end hvis du selv skal foretage tilpasninger på de motorer, du køber hjem. Vi kan hjælpe dig med at udvikle specialtilpassede elmotorer i præcis det design og den ydelse, du har brug for.

Det betyder også, at hvis du ikke nødvendigvis kan finde en standard-elmotor, der dækker dit behov, så kan vi hjælpe og tilbyde dig skræddersyede elmotorer, som er tilpasset dit projekt!

Måske skal elmotoren leveres med kabler, så den er lige til at sætte til stikkontakten. Måske skal den have forhøjet moment eller være så lille som overhovedet muligt, men med maksimal ydeevne. Det kan også være, at elmotorerne skal være konstrueret med en monteringsform, der passer lige præcis i jeres maskine. Eller måske skal motoren kunne noget helt andet?

I de tilfælde vil det oftest være en stor fordel for jer, hvis vi som specialister i elmotorer kan foretage modifikationerne og tilpasningerne på elmotorerne, inden de bliver leveret til jer. Det sparer jer for håndtering og tid. Og så har vores erfaring vist os, at der kan være meget at spare på bundlinjen.

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning
til dig og din virksomhed.

Lad os vende dine muligheder