Fabrika standard motor trefaset
Tilbage

Trefasede elmotorer

Fabrikas store program af trefasede elmotorer giver dig mulighed for at vælge den helt rigtige elmotor, når løsningen skal være simpel, robust og til den helt rigtige pris.

Vi leverer til maskinbyggere i hele Europa og har derfor masser af erfaring og viden – og det kommer dig til gode, når du handler med os.

Vi sætter en ære i at kende dig godt og i at give dig sparring i dine projekter. Fordi vi handler med stor volumen, kan vi altid give dig konkurrencedygtige priser på dine elmotorer.

 • Effekt

  0,09 til 355 kW
 • Omdrejninger

  2- til 16-polet samt two-speed
 • Byggestørrelse

  IEC 56 til 355
 • Byggeform

  B3, B5, B14, B34, V1 mv.
 • Kan kundetilpasses

  Ja
 • Lav en forespørgsel

Vi finder altid en løsning til dig!

Vi tilbyder trefasede elmotorer til stort set alle typer af projekter og opgaver. Vi har markedets største sortiment af asynkrone, trefasede elmotorer og et stærkt netværk i branchen.

Skal du fx bruge en elmotor med frekvensomformer eller en elmotor med temperaturovervågning? Så bare ring til os, så finder vi en løsning til dig med alle de dokumenter, godkendelser og certifikater, du skal bruge. Det gælder også, hvis du skal have lavet ombygninger eller have tilføjet optioner – det klarer vi på vores eget værksted.

Vi tilbyder naturligvis også både gearmotorer og frekvensomformere som tilbehør til motorerne.

Tilbehør til elmotorer

Produktion under streng kontrol

Vores trefasede elmotorer bliver fremstillet specielt til os af udvalgte leverandører. Vi har vores egne kvalitetsspecialister, der sørger for, at produktionen, kvaliteten og dokumentationen altid er i top. Det sikrer dig det bedste produkt med samme ensarterede, høje kvalitet.

Du kan derfor trygt stole på, at trefasede elmotorer fra Fabrika er kontrolleret nøje inden de sendes afsted til dig og dette sikrer dig altid produkter af høj kvalitet.

Vores kvalitetssikring

Trefasede elmotorer tilpasset til dine behov

Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for at vende dine muligheder eller har spørgsmål til et af vores produkter. Vi kan vejlede og hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til dig.

For os er det vigtigt, at du er tilfreds med dit produkt og at du får lige den motor, du har brug for.

Skal din elmotor kunne noget specielt ud over standarden? Så tilbyder vi selvfølgelig også at foretage modifikationer på serier af elmotorer, så de passer til den ønskede applikation.

Vi stræber efter at finde den bedste løsning til lige netop dit projekt.
Se nogle af de løsninger
, som vi har skabt for vores kunder.

Er en af vores standardelmotorer ikke det rette produkt til dit projekt?
Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning
til dig og din virksomhed.

Kundetilpassede løsninger Kontakt os