Tilbage

Trefasede elmotorer

Fabrika tilbyder et stort program af trefasede elmotorer, hvilket giver dig mulighed for at vælge den helt rigtige motor, når løsningen skal være af høj kvalitet, robust og til den helt rigtige pris.

Som certificeret Siemens-partner forhandler vi nemlig samtlige trefasede elmotorer fra Siemens til konkurrencedygtige priser og med al den dokumentation, du behøver.

Ved at handle hos os, har du derudover den fordel, at du kan få os til at foretage tilpasninger på alle standardmotorer, og du får dermed en skræddersyet Siemens-motor til dine behov. På den måde behøver du ikke selv tage dig af modifikationer, når du har købt en trefaset motor hjem.

Download katalog
 • Effekt

  0,09 til 1150 kW
 • Omdrejninger

  2- til 8-polet
 • Byggestørrelse

  IEC 63 til 450
 • Byggeform

  B3, B5, B14, B34, V1 mv.
 • Kan kundetilpasses

  Ja
 • Lav en forespørgsel

Stort udvalg af trefasede elmotorer fra Siemens

Vi tilbyder et stort sortiment af trefasede elmotorer til stort set alle typer af projekter og opgaver til brug inden for en bred vifte af områder. Vi leverer til maskinbyggere i hele Europa og har derfor masser af erfaring og viden – og det kommer dig til gode, når du handler med os. Vi sætter en ære i at kende dig godt og i at give dig sparring i dine projekter.

Vi har markedets største sortiment af asynkrone, trefasede elmotorer og et stærkt netværk i branchen. Derfor kan vi ikke bare sælge dig den bedste motor til dit projekt, vi kan også give dig vejledning og teknisk rådgivning.

Hos Fabrika fører vi både trefasede elmotorer fra Siemens og fra vores egen Fabrika-serie. Giv os et kald, og vi finder sammen ud af, hvad der er den bedste løsning for dig.

 

Trefasede elmotorer fra Siemens tilpasset dine behov

Hos Fabrika sætter vi en ære i, at vi gennem godt samarbejde og god dialog finder frem til den helt rigtige motor til dig! Det kan være, at du skal bruge en af vores trefasede standardmotorer fra Siemens, men hvis du har brug for nogle tilpasninger, så tager vi os også af dem.

Skal du f.eks. bruge en elmotor med frekvensomformer eller en elmotor med temperaturovervågning? Så bare ring til os, så finder vi en løsning til dig med alle de dokumenter, godkendelser og certifikater, du skal bruge.

Kontakt os

Fabrika tilbyder elmotorer af høj kvalitet både
fra vores egen serie og fra Siemens

Er en af vores standard-elmotorer ikke det rette produkt til dit projekt? Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning
til dig og din virksomhed.

Kontakt os Kundetilpassede løsninger