Nyheder fra Fabrika A/S

Standard Customized Energy Siemens Accessories Om Fabrika Kontakt

Løbende kvalitetskontrol sikrer høj kvalitet

27-03-2017  │ Af: Anders Corydon Frederiksen

Kvalitetschef ved Fabrika, Randi Guan, inspicerer en leveret motor.

Elmotorer er ofte en kritisk komponent i maskinen, og høj kvalitet er derfor et must. Hos Fabrika A/S sørger egen kvalitetsafdeling for, at produktion, kvalitet og dokumentation altid er i top.

 

Ved Fabrika A/S har vi egen kvalitetsafdeling. Formålet med kvalitetskontrollen er at sikre ensartede produkter, så kunderne får de kvalitetsprodukter, som de forventer.

Alle trin i værdikæden bliver løbende kontrolleret – lige fra modtagelsen af råvarer og komponenter hos vores underleverandører over den afsluttende inspektion af produkterne til logistikken. Alt sammen med henblik på at skabe højeste kvalitet.

Det er Randi Guan, som er ansvarlig for kvalitetskontrollen ved Fabrika:

”I kvalitetsafdelingen er vores primære job at sikre, at vores kunder får produkter, som lever op til vores og deres høje kvalitetskrav. Det gør vi blandt andet via tæt samarbejde med vores underleverandører og partnere – produkterne bliver inspiceret, og vi opstiller en række inspektionskriterier for produktionen, således alt er, som kunden ønsker det,” siger Randi Guan.

Kundespecifikke løsninger efter kundens ønske

Vi har stor erfaring med kundetilpassede produkter, som løbende optimeres.

Hvis kunden ønsker ændringer i produktet, foregår processen typisk sådan, at kunden kontakter salgsafdelingen i Fabrika. Herfra overtager kvalitetsafdelingen styringen af processen. Den sørger ved hjælp af en række dokumenterede kvalitetsværktøjer for, at de ændrede produktspecifikationer stemmer overens med kundens ønsker og behov.

På den måde får kunderne den specialsyede løsning, som de har brug for til deres konkrete applikation.

Det bedste fra to verdener

Den unikke kombination af en salgs- og kvalitetsafdeling understreger den proaktive tilgang til kvaliteten af vores elmotorer.

”Når vores kunder ønsker at skræddersy deres motorer, går vi i dialog med dem og følger processen til det færdige produkt. Ofte kræver dette besøg ved vores kinesiske underleverandører, som leverer de færdige produkter til vores lagre i Danmark og Østrig. Vi bruger altid de samme leverandører, og det er en stor sikkerhed for os som virksomhed. På den måde bliver der altid leveret ensartede produkter,” udtaler Randi Guan.

Randi har over 25 års erfaring med kvalitet inden for produktion og udvikling både i Danmark og Kina.

 

 

Filter

Motortype
Producenter
Omdrejninger
  • Vi er
    SIEMENS forhandler
  • Vi har
    prisgaranti
  • Vi leverer
    hurtigt
KONTAKT

Kontakt os på:

+45 88 82 50 00
info@fabrika.dk

close