Nyheder fra Fabrika A/S

Standard Customized Energy Siemens Accessories Om Fabrika Kontakt

Siemens lancerer ny, konkurrencedygtig produktlinje

19-06-2017  │ Af: Anders Corydon Frederiksen

 

Siemens har netop frigivet deres nye 1LE5-serie, som består af asynkrone vekselstrømsmotorer med ydelser på 200 til 500 kW og virkningsgraderne IE3, IE4 og IES2.

Siemens har netop frigivet deres nye 1LE5-serie, som består af asynkrone vekselstrømsmotorer med ydelser på 200 til 500 kW og virkningsgraderne IE3, IE4 og IES2. Som Siemens-partner tilbyder Fabrika den nye serie af elmotorer til yderst konkurrencedygtige priser.

 

Den nye 1LE5-serie, som Siemens for nyligt har lanceret, er seneste skud på stammen inden for induktionsmotorer i støbejern fra den tyske industrikoncern. De nye elmotorer bygger videre på den populære 1LE1-serie og tager med ydelser fra 200 til 500 kW over, hvor denne slipper.

Gennem det tætte samarbejde mellem Siemens og Fabrika kan Fabrikas kunder nu nyde godt af ekstra konkurrencedygtige priser på den nye motorserie fra Siemens samt leveringstider på kun 5-6 uger.

”Fabrika er som Siemens Approved partner inde for elmotorer en vigtig samarbejdspartner. Fabrika er en dynamisk virksomhed, som hurtigt og kompetent servicerer deres kunder med teknik såvel som logistik og lagerløsninger”, siger Carsten Langhoff Hansen, produktingeniør ved Siemens.

Elmotorer med høj energieffektivitet til ekstra hårde miljøer

Elmotorerne fra Siemens er af kategorien ”Severe Duty” og er udfærdiget i støbejern, som gør dem ekstra hårdføre, fx ved store mængder støv, mange vibrationer eller aggressive atmosfærer. Motorerne fra 1LE5-serien er med andre ord det oplagte valg til specielt hårde miljøer.

Et kompakt design og en fleksibel klemkasse gør de nye elmotorer egnede til mange områder, fx inden for pumpe-, ventilations- og kompressorindustrien. Og med virkningsgradklasserne IE3 og IE4 er kunden desuden sikret en yderst energieffektiv og fremtidssikret løsning med lavt energiforbrug samt lav CO2-emission.

”Denne nye serie er designet 100 % digitalt. Herefter kopierer vi blot den digitale version i den fysiske verden. Det er inspireret af bilindustrien, hvor vi ved hjælp af 3D-modeller og avancerede simuleringer har designet motoren på den mest optimale måde i forhold til performance og robusthed. Denne udviklingsmetode ligger fuldt ud i tråd med Siemens’ fokus på digitalisering og giver en meget mere omfattende viden om selve produktet til fordel for brugeren, da informationen integreres direkte i vores designværktøjer”, siger Carsten Langhoff Hansen, som har været beskæftiget inden for branchen i mere end 14 år.

Tekniske specifikationer:

Filter

Motortype
Producenter
Omdrejninger
  • Vi er
    SIEMENS forhandler
  • Vi har
    prisgaranti
  • Vi leverer
    hurtigt
KONTAKT

Kontakt os på:

+45 88 82 50 00
info@fabrika.dk

close