Om Fabrika

Standard Customized Energy Siemens Accessories Kontakt

Din fleksible partner

Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung og dynamisk virksomhed, der arbejder på at gøre tingene mere effektivt og lidt bedre hver gang.

Vi råder over et bredt og fleksibelt sortiment af motorer, så vi kan imødekomme de fleste forespørgsler, og så du kun behøver at handle ét sted.

Vi forhandler vores egen serie af motorer under Fabrika-navnet, og vi er Siemens’ Approved Partner på elmotorer, gear og frekvensomformere.

Vi forhandler desuden tilbehør til elmotorer som f.eks. gearmotorer og frekvensomformere.

Vi sætter dine behov først

Hos os får du en fast kontaktperson, du altid kan komme til at tale med. Vi sætter en ære i at kende din virksomhed og dine behov. Vores ProPartner-model er et eksempel på den måde, vi tænker forretning på: Tæt samarbejde, hurtige svartider og ærlig og reel dialog.

Høj kvalitet og masser af valgmuligheder

Vi er anerkendt for vores høje kvalitetsstandarder, hurtige svartider og gode service, uanset om vi sælger dig en Siemens-motor eller en Fabrika-motor.

Du får altid kompetent sparring

Vores medarbejdere har mange års erfaring med salg og service af el-motorer, og gennem årene har vi solgt tusindvis af elmotorer til kunder inden for alverdens brancher. Derfor kan vi ikke bare sælge dig den bedste motor til dit projekt, vi kan også give dig vejledning og teknisk rådgivning.

Du får altid hurtigt svar

Vi sætter en ære i at svare dig hurtigt og kompetent hver eneste gang, så du altid får det bedste produkt og den kvalitet, du har behov for – i en fart. Du kan derfor altid regne med at få et skarpt tilbud i en fart.

Altid konkurrencedygtig

Vi kan altid tilbyde motorer til de mest konkurrencedygtige priser, uanset om der står Siemens eller Fabrika på dem. Hos os betaler du for det, du får – ikke andet.

Standard eller custom? Hos os får du det hele

Vi tilbyder elmotorer fra Siemens og fra vores eget brand Fabrika, og vi dækker langt de fleste behov med vores sortiment. Hvad end du skal bruge et begrænset antal mindre motorer, eller du skal bruge mange motorer til en løbende produktion, så har vi produkterne til dig.

Vi kan naturligvis også levere en serie af motorer, der er tilpasset til dit behov og kan tilpasses til bred indgangsspænding. På den måde kan du selv spare mange af de fordyrende mellemprocesser i din egen produktion og får produkterne færdige som plug-and-play-løsninger.

Det kalder vi Fabrika Customized Motors

Du får motorerne leveret til tiden

Fabrika råder over et kompetent og erfarent logistikteam. Vi gør alt for at levere dine produkter til tiden, og vi leverer naturligvis overalt i verden.

Brochure

Bliv ProPartner og få endnu flere fordele

Indledende møde
Formålet med det indledende møde er at få et indblik i jeres virksomhed og dens behov. Det er vigtigt at få belyst relevante faktorer. På den måde får vi de bedste forudsætninger for den videre analyse.
Behovsanalyse
Ud fra de input, vi har fået, udarbejder vi en behovsanalyse. Målet er at kunne præsentere de optimale rammer for vores fremtidige samarbejde og tilbyde den bedste sparring og de bedste løsninger til jer.
Oplæg til aftale
Med udgangspunkt i behovsanalysen og vores erfaringer fra branchen præsenterer vi et aftaleoplæg tilpasset jeres virksomhed og behov.
Tilpasning af oplæg
Den endelige aftale skal være nøje tilpasset jeres virksomhed. Derfor tager vi os god tid til gennemgang og tilpasning af aftalen. Målet er den bedste løsning.
Indgåelse af aftale
Når vi er helt enige om aftalen godkendes den af begge parter. Herefter har vi de optimale rammer og betingelser for det fremtidige samarbejde og kan løbende optimere og supplere hinanden.
Løbende optimering
Vi udvikler os hele tiden og ved, hvad der rører sig i branchen. Derfor vil du opleve, at vi kommer til jer, når vi får kendskab til nye processer, løsninger eller produkter, som passer ind i jeres virksomhed.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Filter

Motortype
Producenter
Omdrejninger
  • Vi er
    SIEMENS forhandler
  • Vi har
    prisgaranti
  • Vi leverer
    hurtigt
KONTAKT

Kontakt os på:

+45 88 82 50 00
info@fabrika.dk

close