Siemens gearmotorer

Standard Customized Energy Accessories Om Fabrika Kontakt

Fabrika er Approved Siemens Partner og forhandler Siemens gearmotorer

Som certificeret Siemens-forhandler råder Fabrika over alle Siemens gearmotorer.

Siemens-navnet er din garanti for topkvalitet, verdensdækkende service og grundig dokumentation. Gennem mere end 150 år har Siemens stået for tysk kvalitet ned i mindste detalje. Og af den grund er det kendte Siemens-brand garant for højeste kvalitet og produkter, som kvalitetsmæssigt ikke findes bedre.

Med produktporteføljen af Siemens gearmotorer har vi et stort udbud af produkter tilpasset netop din løsning! Siemens Simogear gearmotorer tilbyder ydelser fra 0,09 til 55 kW og med moment helt op til 19.500 Nm. Af design kan Fabrika med Siemens gearmotorer tilbyde blandt andet snekkegear, tandhjulsgear, keglegear, vinkelgear mm.

Gearmotorerne fra Siemens gør det let for dig at skifte din nuværende gearløsning ud, fordi de er designet i henhold til markedsstandarden og enten passer ind 100 % eller hurtigt og nemt kan tilpasses.

Hurtigt svar og kort produktionstid

Siemens-motorer og -gear er opbygget som moduler, hvilket gør det let og hurtigt at tilføje optioner. Vi kan altid finde en løsning, der opfylder de krav, du har til dine elmotorer og gear. Og fordi vi er en flad og fleksibel organisation, får du altid lynhurtigt svar på dine forespørgsler.

Siemens gearmotorer har kort produktionstid, og vi kan derfor levere din næste Siemens gearmotor med kort leveringstid. Tag fat i os og få et uforpligtende tilbud!

Vi hjælper gerne med at finde den rigtige Siemens gearmotor til applikationen

Fordi vi er Siemens-partner, har vi adgang til alle beregningsprogrammer fra Siemens. På den måde kan vi let og hurtigt finde frem til det helt rigtige gear til dit projekt.

Dokumentationen er selvfølgelig også i top. Du får blandt andet adgang til 3D-tegninger og datablade, som du kan bruge i dine konstruktionsprojekter og til din egen dokumentation.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om Siemens-programmet.

 

Siemens gearmotorer simogear

Filter

Motortype
Producenter
Omdrejninger
  • Vi er
    SIEMENS forhandler
  • Vi har
    prisgaranti
  • Vi leverer
    hurtigt
KONTAKT

Kontakt os på:

+45 88 82 50 00
info@fabrika.dk

close