Approved Siemens Partner

Standard Customized Energy Accessories Om Fabrika Kontakt

Approved Siemens Partner sikrer kvalitet, innovation og global service

Fabrika er Approved Siemens Partner! Siemens sætter standarderne inden for elmotorer og er garant for højeste kvalitet og fremtidssikrede løsninger. Siemens har et af branchens største programmer inden for elmotorer, gear og frekvensomformere og er helt i front, når det gælder udvikling, teknologi, dokumentation og kvalitet. Som Siemens Approved Partner sikrer Fabrika kvalitet, innovation og global service af dine løsninger inden for elmotorer. Med Siemens’ utroligt stærkebrand og mange års erfaring blandt andet fra elmotorbranchen er det derfor altid en ekstra stor fornøjelse at kunne tilbyde og sende Siemens elmotorer afsted til vores kunder!

Vi er Approved Siemens Partner

Fabrika forhandler hele Siemens’ store program af elmotorer, gear og frekvensomformere og kan tilbyde alle produkterne til yderst konkurrencedygtige vilkår.

Vi har adgang til Siemens’ egne softwareprogrammer til at dimensionere og udvælge produkter, så de passer til applikationen og lever op til alle gældende regler inden for blandt andet energieffektivitetsgrader. Det betyder, at du altid får den perfekte løsning hos os – og selvfølgelig med fuld dokumentation, tegninger og datablade.

Siemens’ program af elmotorer, gear og frekvensomformere rækker vidt og dækker langt de fleste applikationer. Skal du bruge en motor med speciallakering, ændret spænding, forstærkede lejer eller noget helt tredje? Skal din elmotor leveres sammen med et passende gear eller frekvensomformer? Måske skal du til din applikation bruge en Siemens kobling?

Kontakt os, og vi finder en passende løsning til dig!

Hvorfor skal du købe Siemens-motorer hos os?

Kontakt os, hvis du vil vide mere om Siemens-programmet.

Approved Siemens Partner

Brochure

Filter

Motortype
Producenter
Omdrejninger
  • Vi er
    SIEMENS forhandler
  • Vi har
    prisgaranti
  • Vi leverer
    hurtigt
KONTAKT

Kontakt os på:

+45 88 82 50 00
info@fabrika.dk

close