Skræddersyede pumpeløsninger med helt specifikke krav kan være en udfordring. Når motoren ikke skal være standard, er der behov for specialiseret viden og en teknisk sparring, hvor erfaring og et bredt produktkendskab er helt afgørende. Fabrikas erfarne medarbejdere løser opgaven for IRON Pump A/S i Søborg med et løbende samarbejde, der leverer den rigtige motorløsning hver gang.

Fordelagtigt samarbejde med Fabrika

IRON Pump A/S i Søborg producerer og leverer danskproducerede pumper i verdensklasse til blandt andet marine- og offshore-sektoren. Fabrika har i en årrække været leverandør blandt andet af Siemens-elmotorer til både marine- og landbaserede anlæg. Fabrika er Approved Siemens Partner, og det er en kæmpe fordel for IRON Pump A/S. Fabrika kan nemlig levere Siemens Eagle Line, der overholder kravene til NEMA-motorer, til det amerikanske marked.

Leveringsdygtig og hurtig, trofast rådgivning

Seriøse virksomheder er afhængige af hurtig sparring og nem kontakt til sine samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt for IRON Pump A/S, at de kan stole på, at Fabrika svarer hurtigt hver gang og med det samme kan bekræfte en skræddersyet motorløsning, der matcher de specifikke krav og behov. For Peter K. Rasmussen, Project Engineer, IRON Pump A/S, er den hurtige rådgivning, han oplever ved Fabrika særlig vigtig, da hans kunde venter i den anden ende af røret. Han fortæller blandt andet, hvordan Fabrika markerer sig ved sin leveringsdygtighed:

”Jeg arbejder hovedsageligt med skræddersyede pumpeløsninger, hvilket betyder, at motoren sjældent er standard. Fabrika er altid hurtige til at tilbyde den rigtige motorløsning, hvilket gør, at jeg kan svare vores kunde hurtigt. Alle vores pumper er skræddersyet, og derfor er det vigtigt, at motoren ligeledes kan tilpasses til de krav og behov. Jeg har endnu ikke oplevet, at Fabrika ikke kunne efterleve en specifikation.”

Peter K. Rasmussen, Project Engineer, IRON Pump A/S.

Stærk kundekontakt og tilpassede elmotorer

Fabrika stræber altid efter at finde den helt rigtige løsning til alle projekter. Om det drejer sig om standard-elmotorer eller tilpasning af motorer, så de opfylder specifikke krav, kan Fabrika altid i fællesskab med sin kunde finde den rette løsning. Fabrika er nemlig kendetegnet ved den kompetente kundekontakt – uanset om det er teknisk sparring eller en uformel snak –  Derfor vælger IRON Pump A/S Fabrika som fast samarbejdspartner til levering af skræddersyede elmotorløsninger.

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt vores salgsafdeling og
lad os hjælpe
dig med at finde den bedste løsning.

Kontakt os og hør mere