Trefasede elmotorer

Customized Energy Siemens Accessories Om Fabrika Kontakt

Markedets største sortiment af trefasede elmotorer

Fabrikas store program af trefasede elmotorer giver dig mulighed for at vælge den helt rigtige elmotor, når løsningen skal være simpel, robust og til den helt rigtige pris.

Vi leverer til maskinbyggere i hele Europa og har derfor masser af erfaring og viden – og det kommer dig til gode, når du handler med os. Vi sætter en ære i at kende dig godt og i at give dig sparring i dine projekter. Fordi vi handler med stor volumen, kan vi altid give dig konkurrencedygtige priser på dine elmotorer.

Vi finder altid en løsning til dig!

Vi tilbyder trefasede elmotorer til stort set alle typer af projekter og opgaver. Vi har markedets største sortiment af asynkrone, trefasede elmotorer og et stærkt netværk i branchen.

Skal du fx bruge en elmotor med frekvensomformer eller en elmotor med temperaturovervågning? Så bare ring til os, så finder vi en løsning til dig med alle de dokumenter, godkendelser og certifikater, du skal bruge. Det gælder også, hvis du skal have lavet ombygninger eller have tilføjet optioner – det klarer vi på vores eget værksted.

Vi tilbyder naturligvis også både gearmotorer og frekvensomformere som tilbehør til motorerne.

Produktion under streng kontrol

Vores trefasede elmotorer bliver fremstillet specielt til os af udvalgte leverandører. Vi har vores egne kvalitetsspecialister, der sørger for, at produktionen, kvaliteten og dokumentationen altid er i top. Det sikrer dig det bedste produkt med samme ensarterede, høje kvalitet. Du kan derfor trygt købe dine næste elmotorer hos Fabrika. Bare giv os et kald, og vi finder en løsning sammen.

Trefasede elmotorer tilpasset til dine behov

Skal din elmotor kunne noget specielt ud over standarden? Så tilbyder vi selvfølgelig også at foretage modifikationer på serier af elmotorer, så de passer til den ønskede applikation – læs mere under Fabrika Customized og find ud af, hvad vi kan gøre for dig!

 

Fabrika trefasede elmotorer

Filter

Motortype
Producenter
Omdrejninger
  • Vi er
    SIEMENS forhandler
  • Vi har
    prisgaranti
  • Vi leverer
    hurtigt
KONTAKT

Kontakt os på:

+45 88 82 50 00
info@fabrika.dk

close